AVG

AVG: Op deze pagina vindt u  links naar documenten met informatie in aanvulling op het reglement.
Ik ben een zorgvuldig persoon. Sinds de start van haptotherapie Baak, doe ik er al alles aan om te zorgen dat alle gegevens veilig zijn bij mij. Voor mij vanzelfsprekend. Inmiddels heb ik al mijn genomen stappen ook vastgelegd op papier, zodat deze inzichtelijk zijn.
Via mijn beroepsvereniging NFG, heeft er een toetsing plaats gevonden. De informatie is eventueel op te vragen bij Haptotherapie Baak. Ik voldoe aan de eisen.

Privacy

De privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je bent vrij om het te helemaal door te lezen. Maar in kort wil ik graag aangeven dat de eventuele gegevens die ik van jou en door jou krijg bij mij in veilige handen zijn.

Gebruiker van deze privacyverklaring en verantwoordelijke voor verwerking van gegevens ben ik, Laetitia Baak. De eigenaresse van haptotherapie Baak, gevestigd in Nijmegen, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer  60447087.

AVG Persoonsgegevens:

Waarom ik jouw gegevens bewaar:
Jouw contactgegevens (zoals naam, e-mail, adres, telefoonnummer en geboortedatum zijn voor mij en voor mij alleen. Ik gebruik deze om contact met jou te houden over de weg die wij samen gaan vanuit Haptotherapie Baak.
Ik vraag alleen naar jouw contactgegevens nadat je ja hebt gezegd op met mij werken. Zie je er na een oriëntatie van af dan is dat prima. Dan verdwijnen jouw eventuele gegevens uit mijn systeem,wanneer je dit wenst. Ook worden de gegevens gebruikt voor op je factuur. Zo kan jij hem declareren bij je verzekering.

AVG Verwerken persoonsgegevens :

Mocht je ja zeggen op werken met mij (of het nu om therapie, workshops, scholing, begeleiding, of welke dienst dan maar ook van haptotherapie Baak gaat) dan vraag ik je waarschijnlijk om meer gegevens. Bijvoorbeeld in een inschrijfformulier of tijdens een gesprek. Alles wat geschreven en gezegd is blijft bij mij. Ik vraag alleen naar zaken die van belang zijn voor onze samenwerking. En mocht het eens nodig of zinvol zijn dat ik informatie over of van jou doorgeef dan is dat uiteraard alleen met jouw toestemming.

AVG Beveiliging:

Bij wet wordt van mij verlangd dat ik jouw gegevens bescherm. Dat doe ik ook.  Alles wat we via mail of live bespreken blijft daar en wordt beschermd door de privacy overeenkomsten waar wij Ja op zeiden als gebruikers van die diensten. Mail en sms zit in mijn apparaten. Alleen ik heb toegang tot mijn telefoon, tablet en computer. Deze zijn beveiligd met een code.
Mijn site (www.haptotherapiebaak.nl) is bedoeld voor eenzijdig verkeer. Ik schrijf en jij leest. Je kunt daar geen interactie met mij hebben en ik sla daar ook niets op van jou. Ik ben bij een betrouwbare server en vertrouw op de bescherming van gegevens door Yourhosting. Het cookie protocol wat ik ingevuld heb, is voor de zekerheid. ik sluit niet uit dat er via WordPress bijv. gegevens worden opgeslagen, zodat ik kan zien hoeveel bezoekers ik krijg op mijn website. Ik doe daar verder niks mee, dus je hoeft niet bang te zijn voor reclame of berichten van mijn kant.

AVG Niet digitale gegevens:

Soms schrijf ik iets over jou op. Ik bewaar dat in een afgesloten kast. En ik weet waar de sleutel verstopt is.

Je mag er dus gerust op zijn dat ik niets van jouw persoonlijke gegevens deel met anderen zonder jouw toestemming. Tenzij daar een administratieve of wettelijke verplichting voor geldt, of er een gerechtelijk bevel voor is. Laten we daar maar niet van uitgaan.

AVG Termijnen waarop ik gegevens bewaar:

Omdat we al genoeg te bewaren hebben in het leven zal ik jouw gegevens niet langer bewaren dan logisch of nodig is. Uiteraard houd ik me aan de wettelijke en fiscale verplichtingen.
.

Jouw rechten:

Ik respecteer jouw privacy sowieso vanuit mijn professionele ethiek. Het recht om jouw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen heb je ten alle tijd. Je mag me hierover altijd aanspreken.

De links:

beleid inzake gegevensback-up in detail.docx

beleid inzake gegevensbescherming in detail.docx

privacy policy website.docx

voorbeeld verwerkersovereenkomst

haptotherapie Nijmegen avg