Haptotherapie Baak, gevoel en verstand in balans.

Mijn naam is Titia Baak (1969) en ik ben haptotherapeut en reikimaster.
Na een carrière in onderwijs en zorg heb ik gestudeerd aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Nijmegen, waar mijn enthousiasme voor dit vak gegroeid is. De invloed van samenwerking tussen gevoel en verstand op het welbevinden is groot. Ik ervaar het elke dag weer als zeer bijzonder me daarin te verdiepen.

Signalen en symptomen.

Met haptotherapie leer je weer in contact te komen met je gevoel en beleving. Wanneer gevoel en verstand niet in overeenstemming zijn met je manier van leven, kan dat problemen of klachten veroorzaken. Dit heeft te maken met je innerlijke beweging. Kan je je nergens toe zetten of pieker je veel? Sluit je je af of stel je je open? Dat beïnvloedt je praktische en lichamelijke functioneren.
Door lijfelijke ervaringen leer je de signalen van je lichaam te voelen en te duiden, wat helpt de juiste balans te vinden.
Ik gebruik gesprek, aanraking en contactoefeningen om inzicht te creëren. Zo ontdek je hoe je omgaat met jezelf, de ander, je grenzen en mogelijkheden. Door hier gevolg aan te geven werk je aan de oorzaak van je klachten i.p.v. symptoombestrijding.

Gevoel en verstand in balans.

Je kunt bij me terecht met diverse lichamelijke en psychische klachten waarbij het in de kern gaat om “beter in je vel komen” (minder klachten, vrijer voelen, vertrouwen).
Cliënten voelen zich snel op hun gemak bij mij en deze vorm van therapie.
Ik ben registerlid van de NFG en de RBCZ waardoor de therapie vanuit de aanvullende verzekering (deels) vergoed wordt.

gevoel en verstand in balans haptotherapie

Reiki, energie en ondersteuning.

Ook voor reiki behandelingen kun je bij mij terecht. Reiki geeft energie en kan ondersteuning bieden bij het verbeteren van problemen of klachten. Bovendien werkt het erg ontspannend en stressverlagend.
Ik nodig je van harte uit voor een kennismakingssessie. Zelf ervaren zegt meer dan duizend woorden.
Wil je liever eerst meer lezen over de mogelijkheden, klachten waarmee je terecht kan of ervaringen van anderen? Kijk dan op:
www.haptotherapiebaak.nl
of neem contact op:
06-24 15 00 02
info@haptotherapiebaak.nl