Haptotherapie Nijmegen; blik op 2020!

Zoals gebruikelijk nieuws met het oog op het nieuwe jaar.

Financieel:

Tot nu toe is het gelukt het tarief voor mensen die al in begeleiding waren bij haptotherapie Baak Nijmegen, niet te verhogen. Het standaard tarief is echter al enige tijd hoger geworden. Vanaf 2020 wordt het tarief voor iedereen gelijk getrokken. Dit betekent dat haptotherapie sessies 79 euro kosten. Reiki behandelingen 69 euro. Zie verder de pagina https://haptotherapiebaak.nl/kosten-en-vergoeding/.
Veel zorgverzekeringen vergoeden een deel van de behandelingen. Zowel van haptotherapie als van Oosterse geneeswijzen. Ik sta onder beide noemers vermeld in de zorgzoeker.
Het tarief voor w.m.o. begeleiding blijft ongewijzigd. (M.u.v. evt. aanstaande wijzigingen vanuit de organiserende partij.)

Lees verder hieronder voor haptotherapie aanbiedingen Nijmegen.

Reiki bij haptotherapie Baak Nijmegen:

Nog nooit een reikibehandeling geprobeerd?
Tijdens een reikibehandeling onstaat een diepe rust. Dit maakt dat u makkelijker in contact zult komen met gevoelens rondom levensvragen waar u op dit moment mee stoeit. Tevens werkt het stress verlagend en ontspannend. Een behandeling duurt 1 tot 1,5 uur.
In januari en februari kunt u tegen gereduceerd tarief (59,-) komen ervaren hoe dit is.
Eventueel een mooi december cadeau om uzelf of een ander mee te verblijden.
Check uw zorgverzekering om te kijken of reiki/oosterse geneeswijze bij haptotherapie Baak Nijmegen, voor u vergoed wordt.

PGB; haptotherapie Baak Nijmegen:

Het is mogelijk haptonomische begeleiding te ontvangen vanuit een persoonsgebonden budget.
De lichaamsgerichte therapie kan een effectieve (aanvullende) begeleidingsvorm zijn.
Helpend om uw leven verder op orde te krijgen, te zorgen voor stabiliteit, vertrouwen of een steuntje in de rug. Er wordt een specifiek behandelplan op maat opgesteld.
Haptotherapie Baak staat vermeld in het register van pgb leveranciers voor de gemeente Wijchen en Druten. Vraag uw consulent naar de mogelijkheden binnen andere gemeenten.

Ervaringen:

Bekijk https://haptotherapiebaak.nl/ervaringen/ voor recente gedeelde ervaringen.
Liever zelf ervaren?
Een kosteloze kennismaking is altijd mogelijk. Ook kunt u tegen gereduceerd tarief (65,-) in januari en februari, een ervaarsessie van 1 uur plannen. Kom ervaren hoe haptotherapie Baak Nijmegen bijdraagt aan meer balans in uw leven.

Groepstraining haptotherapie Nijmegen:

Haptonomische oefeningen geven een speelse mogelijkheid om bezig te zijn met uw gevoel. Het is een leuke manier om samen te beleven.
Dit eens ervaren met een aantal vertrouwde mensen?
(vrienden, collega’s, etc.)? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Alvast fijne december dagen
en alle goeds voor 2020!