Samenwerking en links

Samenwerking:

Om u optimaal te begeleiden werk ik indien gewenst samen met:

chinese geneeswijze haptotherapie baak samenwerking

Wendy van  Bo Ping Tang Chinese geneeswijze.
Bo Ping Tang betekent vrij vertaald: Praktijk voor het verkrijgen van harmonie. Met acupunctuur, kruiden en tuina helpt Wendy om onbalans te herstellen, die de oorzaak is van klachten. Zo kan deze begeleiding ondersteunend en aanvullend werken op haptotherapie.

impulzz energetische en manuele therapie samenwerking haptotherapie baak Nijmegen

Beate van praktijk Impulzz manuele therapie en energetische begeleiding kijkt vanuit haar kennis uit de fysio-, manuele en energetische therapie, naar de functies en de onderlinge verbanden van gewrichten, spieren en banden. Als er een verstoring is gaat zij samen met jou op zoek naar de oorzaak hiervan. Tevens is zij gespecialiseerd in de begeleiding van hoogsensitieve volwassenen en kinderen (HSP-ers, HSK- ers). Indien u bij mij in behandeling bent en er is sprake van fysieke klachten, zal ik indien nodig en gewenst een samenwerking met Beate voorstellen. Op deze wijze kunt u vertrouwen op een optimale begeleiding. Ook voor mensen met Hsp klachten kan aanvullende begeleiding op de haptotherapie ondersteunend zijn.

fysiotherapie Dukenburg samenwerking haptotherapie Baak NijmegenEric-jan van Fysiotherapie Dukenburg , (sport-) fysiotherapeut, lifestyle coach, vitaliteitscoach, integraal personal trainer en ademtherapeut kan u verder helpen met aanvullende begeleiding op het gebied van uw gezondheid. Bijvoorbeeld vanuit zijn kennis m.b.t. voeding en persoonlijke begeleiding.

coach samenwerking haptotherapie Baak Nijmegen

Petra Derks, coach voor mens en organisatie kan door coaching en opstellingen, u helpen uw verkregen inzichten en vaardigheden vanuit de haptotherapie, te verdiepen of aan te vullen. Onder andere zinvol bij vragen op het gebied van persoonlijke – én organisatie ontwikkeling.

mindfulness samenwerking haptotherapie Baak Nijmegen

Anja Buterowe, psycholoog, MBSR/MBCT mindfulnesstrainer voor volwassenen en kinderen.
te denken valt aan begeleiding bij klachten op het gebied van angst en depressie, maar ook als na-traject kan een groeps- of individuele begeleiding op basis van mbsr/mbct zinvol zijn.

samenwerking, meer informatie:

Voor meer informatie over de samenwerking kunt u een kijkje nemen op website:

Mens, Complementair Gezondheidscentrum Nijmegenmens gezondheidscentrum haptotherapie Nijmegen

Overige informatie:

ITH haptonomie opleiding in Nijmegen  logo ITH voor haptotherapie Baak Nijmegen

NFG logo voor haptotherapie Baak Nijmegen

Beroepsvereniging NFG

U vindt haptotherapie Baak ook op: