Samenwerking en links

Samenwerking:

Om u optimaal te begeleiden werk ik indien gewenst samen met:

chinese geneeswijze haptotherapie baak samenwerking

Wendy van  Bo Ping Tang Chinese geneeswijze.
Bo Ping Tang betekent vrij vertaald: Praktijk voor het verkrijgen van harmonie. Met acupunctuur, kruiden en tuina helpt Wendy om onbalans te herstellen, die de oorzaak is van klachten. Zo kan deze begeleiding ondersteunend en aanvullend werken op haptotherapie.

impulzz energetische en manuele therapie samenwerking haptotherapie baak Nijmegen

Beate van praktijk Impulzz manuele therapie en energetische begeleiding kijkt vanuit haar kennis uit de fysio-, manuele en energetische therapie, naar de functies en de onderlinge verbanden van gewrichten, spieren en banden. Als er een verstoring is gaat zij samen met jou op zoek naar de oorzaak hiervan. Tevens is zij gespecialiseerd in de begeleiding van hoogsensitieve volwassenen en kinderen (HSP-ers, HSK- ers). Indien u bij mij in behandeling bent en er is sprake van fysieke klachten, zal ik indien nodig en gewenst een samenwerking met Beate voorstellen. Op deze wijze kunt u vertrouwen op een optimale begeleiding. Ook voor mensen met Hsp klachten kan aanvullende begeleiding op de haptotherapie ondersteunend zijn.

fysiotherapie Dukenburg samenwerking haptotherapie Baak NijmegenEric-jan van Fysiotherapie Dukenburg , (sport-) fysiotherapeut, lifestyle coach, vitaliteitscoach, integraal personal trainer en ademtherapeut kan u verder helpen met aanvullende begeleiding op het gebied van uw gezondheid. Bijvoorbeeld vanuit zijn kennis m.b.t. voeding en persoonlijke begeleiding.

coach samenwerking haptotherapie Baak Nijmegen

Petra Derks, coach voor mens en organisatie kan door coaching en opstellingen, u helpen uw verkregen inzichten en vaardigheden vanuit de haptotherapie, te verdiepen of aan te vullen. Onder andere zinvol bij vragen op het gebied van persoonlijke – én organisatie ontwikkeling.

mindfulness samenwerking haptotherapie Baak Nijmegen

Anja Buterowe, psycholoog, MBSR/MBCT mindfulnesstrainer voor volwassenen en kinderen.
te denken valt aan begeleiding bij klachten op het gebied van angst en depressie, maar ook als na-traject kan een groeps- of individuele begeleiding op basis van mbsr/mbct zinvol zijn.

feldenkraise bewegen haptotherapie Baak Nijmegenjeannette Warbroek,  verrassend bewegen en lekker leren slapen. Jeannette begeleidt u bijvoorbeeld in groepsverband om passender te leren bewegen. Ook kunt u bij haar oefengerichte begeleiding ontvangen om beter te kunnen slapen.

Pascal Claudia Wiersma, Shiatsu therapeut. Bekijk de site voor het diverse aanbod in massages van Pascal. Onder andere voor ontspanning of aanvulling op uw therapie. De diverse massages zorgen enerzijds voor meer vitaliteit. Anderzijds voor het vermindering en voorkomen van klachten.

Marga van Beek, voetreflex therapeut. Marga geeft een combinatie van ‘Westerse’ en ‘Chinese voetreflex & ontspanningstherapie’.  Het kan een wellness zijn voor uzelf, het heeft namelijk een sterk ontspannend vermogen, zodat u zich weer vitaal zult voelen. U hoeft dus niet altijd een klacht te hebben om u te laten masseren. Kortom, voetreflexologie is heel goed te gebruiken als aanvullende behandeling van lichamelijke en geestelijke klachten.

samenwerking, meer informatie:

Voor meer informatie over de samenwerking kunt u een kijkje nemen op website:

Mens, Complementair Gezondheidscentrum Nijmegenmens gezondheidscentrum haptotherapie Nijmegen

Overige informatie:

ITH haptonomie opleiding in Nijmegen  logo ITH voor haptotherapie Baak Nijmegen

NFG logo voor haptotherapie Baak Nijmegen

Beroepsvereniging NFG

U vindt haptotherapie Baak ook op: