Samenwerking en links

Samenwerking:

Om u optimaal te begeleiden werk ik indien gewenst samen met onderstaande therapeuten. Samenwerking kan bestaan uit collegiaal overleg of combinatie begeleiding.

Beate Schellekens van fy-fit fysiotherapie kijkt vanuit haar kennis uit de fysio-, manuele en energetische therapie, naar de functies en de onderlinge verbanden van gewrichten, spieren en banden. Als er een verstoring is gaat zij samen met jou op zoek naar de oorzaak hiervan. Tevens is zij gespecialiseerd in de begeleiding van hoogsensitieve volwassenen en kinderen (HSP-ers, HSK- ers). Indien u bij mij in behandeling bent en er is sprake van fysieke klachten, zal ik indien nodig en gewenst een samenwerking met Beate voorstellen. Op deze wijze kunt u vertrouwen op een optimale begeleiding. Ook voor mensen met Hsp klachten kan aanvullende begeleiding op de haptotherapie ondersteunend zijn.

fysiotherapie Dukenburg samenwerking haptotherapie Baak NijmegenEric-jan van Fysiotherapie Dukenburg , (sport-) fysiotherapeut, lifestyle coach, vitaliteitscoach, integraal personal trainer en ademtherapeut kan u verder helpen met aanvullende begeleiding op het gebied van uw gezondheid. Bijvoorbeeld vanuit zijn kennis m.b.t. voeding en persoonlijke begeleiding.

mindfulness samenwerking haptotherapie Baak Nijmegen

Anja Buterowe, psycholoog, MBSR/MBCT mindfulnesstrainer voor volwassenen en kinderen.
te denken valt aan begeleiding bij klachten op het gebied van angst en depressie, maar ook als na-traject kan een groeps- of individuele begeleiding op basis van mbsr/mbct zinvol zijn.

samenwerking, meer informatie:

Voor meer informatie over de samenwerking kunt u een kijkje nemen op website:

Mens, Complementair Gezondheidscentrum Nijmegenmens gezondheidscentrum haptotherapie Nijmegen

Overige informatie:

ITH haptonomie opleiding in Nijmegen  logo ITH voor haptotherapie Baak Nijmegen

NFG logo voor haptotherapie Baak Nijmegen

Beroepsvereniging NFG

U vindt haptotherapie Baak ook op: