Samenwerking en links

Samenwerking:

Om u optimaal te begeleiden werk ik indien gewenst samen met:

 

chinese geneeswijze haptotherapie baak samenwerking

Wendy van  Bo Ping Tang Chinese geneeswijze.
Bo Ping Tang betekent vrij vertaald: Praktijk voor het verkrijgen van harmonie. Met acupunctuur, kruiden en tuina helpt Wendy om onbalans te herstellen, die de oorzaak is van klachten. Zo kan deze begeleiding ondersteunend en aanvullend werken op haptotherapie.

 

 

impulzz energetische en manuele therapie samenwerking haptotherapie baak NijmegenBeate van praktijk Impulzz manuele therapie en energetische begeleiding kijkt vanuit haar kennis uit de fysio-, manuele en energetische therapie, naar de functies en de onderlinge verbanden van gewrichten, spieren en banden. Als er een verstoring is gaat zij samen met jou op zoek naar de oorzaak hiervan. Tevens is zij gespecialiseerd in de begeleiding van hoogsensitieve volwassenen en kinderen (HSP-ers, HSK- ers). Indien u bij mij in behandeling bent en er is sprake van fysieke klachten, zal ik indien nodig en gewenst een samenwerking met Beate voorstellen. Op deze wijze kunt u vertrouwen op een optimale begeleiding. Ook voor mensen met Hsp klachten kan aanvullende begeleiding op de haptotherapie ondersteunend zijn.

 

fysiotherapie Dukenburg samenwerking haptotherapie Baak NijmegenEric-jan van Fysiotherapie Dukenburg , (sport-) fysiotherapeut, lifestyle coach, vitaliteitscoach, integraal personal trainer en ademtherapeut kan u verder helpen met aanvullende begeleiding op het gebied van uw gezondheid. Bijvoorbeeld vanuit zijn kennis m.b.t. voeding en persoonlijke begeleiding.

 

 

coach samenwerking haptotherapie Baak Nijmegen

Petra Derks, coach voor mens en organisatie kan door coaching en opstellingen, u helpen uw verkregen inzichten en vaardigheden vanuit de haptotherapie, te verdiepen of aan te vullen. Onder andere zinvol bij vragen op het gebied van persoonlijke – én organisatie ontwikkeling.

 

mindfulness samenwerking haptotherapie Baak Nijmegen

Anja Buterowe, psycholoog, MBSR/MBCT mindfulnesstrainer voor volwassenen en kinderen.
te denken valt aan begeleiding bij klachten op het gebied van angst en depressie, maar ook als na-traject kan een groeps- of individuele begeleiding op basis van mbsr/mbct zinvol zijn.

 

Sabine Cornelis, psycholoog, EMDR helpt u verder indien u merkt meer behoefte te hebben aan inzicht, cognitieve begeleiding of aanvullende behandeling om trauma of angst gerelateerde klachten te verhelpen.

 

feldenkraise bewegen haptotherapie Baak Nijmegenjeannette Warbroek,  verrassend bewegen en lekker leren slapen. Jeannette begeleidt u bijvoorbeeld in groepsverband om passender te leren bewegen. Ook kunt u bij haar oefengerichte begeleiding ontvangen om beter te kunnen slapen.

Pascal Claudia Wiersma, Shiatsu therapeut. Bekijk de site voor het diverse aanbod in massages van Pascal. Onder andere voor ontspanning of aanvulling op uw therapie. De diverse massages zorgen enerzijds voor meer vitaliteit. Anderzijds voor het vermindering en voorkomen van klachten.

Marga van Beek, voetreflex therapeut. Marga geeft een combinatie van ‘Westerse’ en ‘Chinese voetreflex & ontspanningstherapie’.  Het kan een wellness zijn voor uzelf, het heeft namelijk een sterk ontspannend vermogen, zodat u zich weer vitaal zult voelen. U hoeft dus niet altijd een klacht te hebben om u te laten masseren. Kortom, voetreflexologie is heel goed te gebruiken als aanvullende behandeling van lichamelijke en geestelijke klachten.

Ewelina Hagen, dynamische hatha Yoga.Met yoga schenk je veel aandacht aan je eigen lichaam. Om te zorgen dat je in het algeheel gezond blijft en zo blokkades op te lossen. Door yoga gaat de energie in je lichaam weer stromen. Het helpt je het door haptotherapie opgang gebrachte proces ,voortgang te geven en in stand te houden.

Sandra Siersema, homeopaat. Sandra is een kundige homeopate.  Een homeopathisch middel dat goed afgestemd is op de mens die aan de klacht lijdt, herstelt de vitaliteit en helpt zo mee de klacht te laten verdwijnen. bekijk de site voor Sandra’s holistische visie.

Janine Rietveld, kindercoach, rots en water. Binnen de haptotherapie ontdekt u steeds meer over uw omgang met anderen. Ook in contact met uw kind kunt u aanlopen tegen patronen die niet fijn voelen voor u. Aspecten in het kind kunnen hierbij tevens een rol spelen.  Een training voor ouder en kind zorgt op speelse wijze voor een fijnere sfeer en beter contact.

samenwerking, meer informatie:

Voor meer informatie over de samenwerking kunt u een kijkje nemen op website:

 


Mens, Complementair Gezondheidscentrum Nijmegen
mens gezondheidscentrum haptotherapie Nijmegen

 

Overige informatie:

 

ITH haptonomie opleiding in Nijmegen  logo ITH voor haptotherapie Baak Nijmegen

 

 

NFG logo voor haptotherapie Baak Nijmegen

Beroepsvereniging NFG

U vindt haptotherapie Baak ook op: