Workshop en nieuws: Kom je meedoen?

Workshop en balans:

Afgelopen periode ben ik bezig geweest met verschillende zaken die mij energie gekost hebben, maar vooral veel energie gegeven hebben.
Ik kijk er met een goed gevoel op terug. Nu is er weer ruimte voor nieuwe dingen zoals het organiseren van een workshop. Hieronder meer daarover!
Naast deze nieuwsbrief is ook informatie te vinden op: www.facebook/haptotherapiebaak.nl.
Leuk als je een kijkje neemt, ik ben blij met elke like!

Therapie:

Haptotherapie praktijk Baak maakt voor de therapiesessies gebruik van een ruimte in centrum Sarvata. Fijn dat mensen mij weten te vinden voor bv. het voorkomen van burn-out, het vinden van balans in denken en voelen, bewustwording van de signalen van hun lichaam, de omgang met gevoelens als angst, onrust of overprikkeling en nog veel meer. Kijk even op de site om te ontdekken of haptotherapie voor jou passend is!

Opleiding:

Mijn scholing medische en psychosociale basiskennis is inmiddels afgerond. Dit kostte de nodige energie, maar heeft me veel opgeleverd en me nog meer bevestigd in de kracht van de haptonomie.

Training:

Bijzonder ook waren de trainingen verzorgt aan de HAN samen met Monique Zeegers (Haptonomisch counselor en docent HAN).
Een fijne samenwerking die zeker nog een vervolg gaat krijgen! In de volgende nieuwsbrief meer daarover!

Workshop:

Geef je alvast op voor de gratis workshop haptonomie: “gevoel, grenzen en wensen”. De workshop zal plaats vinden op de open dag in Sarvata, zondagmiddag 11 september 2016. De tijd volgt nog. Er is plek voor een beperkt aantal deelnemers, dus heb je interesse, stuur dan alvast een mail: info@haptotherapiebaak.nl.
Graag in de mail vermelden met hoeveel mensen je deel wilt nemen. Haptonomie biedt je een kans op speelse wijze meer te leren over jezelf, je mogelijkheden en valkuilen. Monique en ik zien je/jullie graag op 11 september!
Overigens is er nog veel meer te beleven op deze Sarvata-open dag.
Wil je liever individueel kennis maken of ervaring op doen? Ook dat is mogelijk op de open dag! Stuur gerust een mailtje voor een gratis afspraak!

Ervaren:

Is therapie niks voor jou, maar heb je wel interesse in haptonomie? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden. Een losse sessie is bijzonder om mee te maken. Dit kan alleen of samen, op een woensdagochtend of donderdagmiddag vanaf september. Mocht je daarna toch besluiten verder te gaan met een haptonomie-traject, dan komen de kosten van die eerste afspraak te vervallen.

 

workshop haptonomie voelen grenzen wensen